Б I Л Ь

Не треба, друже, вити так, не треба!
Залиш в собі оці надриви злі.
Усі  ми вільно ходимо до Неба
І  вільними: від Неба до Землі. 
   
Ну, як тобі оці довЕсти вісті,
Що твій володар  привид небуття. 
Де буде він, можливо, літ зо-двісті
І знову десь обернеться в дитя. 
   
Який  це  біль -  позбавитися друга!
І я, в собі, собачий біль несу.
А він тебе, твою надмірну тУгу,
Чекатиме у Просторі ЧасУ. 


Рецензии