Укр. Пом1ж хатами та ставком

Поміж хатами та ставком,
ні ким не зайнята толока,
там влітку грали ми з мячем
там, де вона, така широка.
А за толокою левада,
що тягнеться далеко в поле,
вона і гребля мов принада,
нам не забудеться ніколи.
На тій леваді дикі бджоли
нектар збирають навесні
і, нас ті бджоли не чіпали
у сонячні, та теплі дні.
І виріс я у тій природі,
вдихав озон, та запах квітів,
і вам скажу це при нагоді,
щоб можна всім було радіти.


Рецензии