Ти знову в роздумах...

Ти знову в роздумах...
І що тобі робити?
Розбите серце крає душу знов.
Не довго, друже, думай,
Що за тебе хтось щастя подарує і любов.
Даруй любов...
Тобі вона вернеться
В трикрат сильнішою, ніж та, твоя була.
Вона прийде...
Твоя любов, що зцілить хворе серце,
І рани залікує, й біль прийме.
Щоб щастя твоє знов,
Як райський птах злетіло,
Обійняло усіх і радість рознесло.
Лікуй все навкруги,
Щоб щастя твого сила
Наповнила оселі всі людські.


Рецензии