Що це було?

У грудях лише туги згустки,
нещадно серце рве обман.
Сама собі обрала пустку –
розтанула, пішла в туман…

Навіщо ти мене влюбила,
надію нащо подала?
Злетіти ввись уже несила,
обидва зламано крила.

Та я й один у полі воїн
і це говорить не пиха.
Для мене нас було лиш двоє,
бо справді я тебе кохав.

А ти шукала лиш розраду,
писала жалібні листи…
Злякалась помсти ти за зраду?
Та я простив і відпустив.

Твоя уява заблукала,
наснилися якісь дива?
Чого тобі було замало?
Слова, одні пусті слова…

Так, не почавшись, обірвалась,
розтала в безлічі ідей.
Ти все ж писати намагалась
чи серце вирвати з грудей?!.

18.04.2020


Рецензии