Гундзяеву и Путину ахвярую

Гундзяеву і Пуціну ахвярую.
***
Быў Алексій – Патрыарх!
А цяпер, -- Гундзяйка.
Эх, Расея! Што за шарм,
Сволач, разгільдзяйка!
Я б яго на кол даўно,
І зусім не аднаго, --
Разам з прэзідэнтам.
І не проста так на кол,
На асінавы,
Каб Іуда ведаў толк,
Людзі, псіны вы!
Па-сабачаму скажу,
Каркну Вонам:
Я прыйду і пасаджу
Ў стольным горадзе.
Там, дзе падаў Емяльян
Падрыхтуйце Два калы,
Бо калі прыйду не п’ян,
А Гасподзь рашыць калі?
(12.07.2020 г.)


Рецензии