Кохання

Кохання -це океан твоїх очей,
Такий загадковий, що він і не має меж,
Кохання - це безпорадність ночей
В очікуванні відповіді "я теж".
Кохання - це ніжність молодої трави,
Блискавка над морем і велич річок,
Кохання - це світло в моїй голові,
Це мисливець, що тисне на гачок.
Храми Непалу також бережуть його
У формі буддійського спокою,
І мантри промовляють знов
Над долиною холодною і широкою.
Кохання - твій дотик на початку дня,
Твій голос у слухавці і мовчання миті,
Кохання -це вітер, який мене підняв
Над землею в ореолі літа.
Що нам шукати, як один одного вже знайшли?
Лиш берегти й цінувати надалі.
Кохання -це відстороненість злив
і сонячне світло в кожній деталі.


Рецензии
Так, Кохання нас здіймає над землею і підносить в Небеса... http://stihi.ru/2020/06/08/1081

Светлана Шакула   13.07.2020 20:45     Заявить о нарушении