Говерла-блюз

На горі
Отам поставили хрест,
На горі
Підпорою для небес
Зробили люди хреста,
Бо то ж Говерла, курва, матка боска -
Висока гора,
Висока як ну!

На горі
Шось ніц не видно мені,
На горі
Всі хмари на долині
Й на них плювати я хтів!
Бо то ж Говерла, курва, матка боска -
Висока гора,
Висока як ну!

На горі
Гор'яд' таємні вогні,
На горі
Була веселою ніч
(Ми гралися до рання)!
Бо то ж Говерла, курва, матка боска -
Висока гора,
Висока як ну!
11.07.2020


Рецензии