побажання випускникам

Це свято ясне, світле  – ваш перший випускний!
Садочок наш чудовий - стоїть трішки сумний …
Ми разом подолали багато перешкод …
І в добрий час бажаємо - життя вам без незгод! 

Вам вчитися багато, прийдеться вже без нас,
Але ви пам’ятайте – ми з вами повсякчас!
Забути неможливо заняття і пригоди,
Веселощі і жарти, за будь якої погоди.

Ми вас дружить навчити старались щиро, вірно,
І вірим, по життю ви пройдете безупинно!
Бажаємо вам щастя, здоров’я і наснаги,
Завжди, щоб були з вами, самі лиш переваги.


Рецензии
Тёплое напутствие. Присоединяюсь.

Ирина Гурская-Лукина   05.04.2021 14:28     Заявить о нарушении
дякую )))))))))

Лебедь-Джан   11.06.2021 13:15   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.