Засмотрелась в небо укр

Задивилась у небо...Так прозоро і синьо...
І у хмарах пухнастих  видивляюся шлях.
Наді мною курличуть клини  журавлині
і стежини мої заблукали в полях.

Думка вільно літає.. Що я можу крім цього?
Посміхатися словом і жалити теж ним.
Відхиляюсь від істин на користь простого
існування  в омріянім світі моїм,

куди входу немає нікому й ніколи.
Там чужий перетопче все миле мені.
Там я справжня й щаслива. На волі
у спокої летять мої  зоряні дні.

28 червня 2020 р


Рецензии