Фатимина 2

Аса-м таханлерчу денца
Ч1аг1о йо,
Хьо лараян.

Дог хьан дело массочу денца,
Мокха ойла эккхаян.

Амма,нагахь,
Буьйса яг1ахь,
Дог хьан хьулдеш хенаца,

Ч1аг1о йо ас,
Х1ора денца
Б1аьрг хьан ирсах бузийта.

18.02.2020г.


Рецензии