Лариса Гараган. Плыви мой веночек

Автор: Лариса Гараган
Тема: Свободная тема
Опубликовано: 2020-07-07 06:58:28


      ПЛИВИ, МІЙ ВІНОЧОК…

У ніч на Купала
Зозуля кувала
Щасливі і довгі роки.
Я квіти збирала,
В віночок вплітала
І мрії свої, і думки.

Калина і м’ята,
Барвінок хрещатий,
Ромашка, і мак, і тирлич –
Всі квіти незвичні,
Чарівні, магічні
В купальську омріяну ніч.

Ввібрали ті квіти
Ночей оксамити,
Зіркового неба красу,
І пахощі літа,
І сонця привіти,
Й ранкову перлинну росу.

Запалюю свічку,
Пускаю у річку
Віночок з чарівних дібров.
Пливе без весельця
Від серця до серця
І вірність моя, і любов.

Пливи, мій віночок,
Купальської ночі
На хвилях моїх почуттів.
Про що я гадала,
Про що я співала,
Коханому скажеш без слів.


Денис Елишев


В ночь на Купала
кукушка считала
счастье на множество лет.

Цветы собирала
В веночек вплетала
Желаний и мыслей букет.

Калина и мята
Шалфей ароматный
Ромашка и мак, зверобой.
Цветок непривычный,
Веселый, магичный
В Купалы волшебную ночь.

Цветы те впитали
Ночей ароматы
И звездного неба красу.
И запахи лета
И солнца приветы
Прохладного утра росу.

Свечу зажигаю
И в воду спускаю
Венок из волшебных лесов.
Плывет без сомнений
От сердца до сердца
И верность моя, и любовь.

Желанья гадала
В ночь на Купала
Как волны все чувства плывут.
Про что загадала,
о чем не сказала -
узнает любимый мой друг.
 


Рецензии