Ти образився, Львове, вже?

Ти образився, Львове, вже?
Справді – кави давно не пили.
Милий Львове, на каву сили
теж потрібні, а як же ж...

Ми з тобою давно удвох,
на згадати вже, скільки років.
Львове, друже мій сумноокий,
нас з тобою єднає Бог,

нас з тобою єднає дощ,
нас з тобою усе єднає,
все, що знову удвох згадаєм
добрим словом кавових прощ...

Не сердись, не кепкуй – за мить
пригадаєш щось добре дуже...
Львове, милий, терпи, мій друже, –
каві теж, як і нам, болить...


Рецензии