Осуд

Осуд.

Того не бійся, що осудять,
Більше побійся осудити,
Бо ж перед Богом рівні люди,
А твоє слово може вбити...

Нам Бог дає одне життя,
І лише Він може судити,
Долі людські Йому вершити -
Кому, й коли йти в небуття...

#ШевченкоАлександр1962

11-07-20.


Рецензии