Канючить - це не Русiв доля!

Коли прокинуться нарешті
Нащадки сталінських сек-сотів,
Повірять Наших Русів решті
В країні повних ідіотів.

Канючить - це не Русів доля!
Бо Наша Батьківщина - Воля!

Гоніть жидів та преЦидентів!
Як страшної біди напасть,
Злодійських темряви агентів,
Гібридів-кловунів це масть.

Запам’ятайте, шлях до Волі,
Іде не десь, не в чистім полі,
Лежить він в серці Русів Духом,
Незламним до свободи рухом!

Ті, хто прогнувся - то раби!
Авжеж. Туди їм і дорога!
Рус - проти будь-якой ганьби,
На Батьківщині Він - за Бога!

Бо Він - ДАЄ, а не бере!
Ніколи нікого не просить!
За зло-ганьбу – Він в морду б’є!
Рус в скруті зовсім не голосить!

І поки сила є в руках
Іде вперед, не знає страх!
А на печі сидять мікроби
Сексотів діти - дол…

Хто що подумав - той слабак,
А в кого Воля - той козак!

11.07.2020=GrafBorisfen=

Запам'ятайте головне гасло Русів: УСЯКІ ПЕРЕМОВИНИ З ВОРОГАМИ - ТВОЯ ЗАГИБЕЛЬ! бо ворог, це той, хто жадає тебе знищити, й якщо ти його не знищиш, то він знищить тебе!
=GrafBorisfen=
http://stihi.ru/2020/07/11/6896

дубасити у темряву - дарма! Там не відчинять - нікого /розуму/ немає! Луною бродить злиднями сурма, а їй планктон ганьбой відповідає.


Рецензии