Вецер гне вяршынi саду...

***
Вецер гне вяршыні саду.
Ліпень хмурыцца, дрыжыць.
Неба шэрага пагляду
У вачах бяздонных жыць.

Ветру жыць, вяршыням саду,
Ліпеню, што ўдаль бяжыць,
Неба шэрага пагляду,
Дожджыку, што ўжо – імжыць.

11. 07. 2020 г.


Рецензии