Пропажа

Як плітка хутором бреду.
Пряду розкутими очима:
Не диво — небо на виду.   
Ні краю небу,ні почину.

Під небом — Істина і я.
Понад оці, побіжні хати
Моя, сердешна коліЯ,
Натугу змушена тримати.   

Мій зАдум бавився, було...
Дива сьогодні,що й казати:
Не те, що хутір на три хати,
Кудись поділось і село.


Рецензии