Укр. Впали роси на покоси

Впали роси на покоси, жита та пшениці,
а комбайни край дороги вже чекають сонця,
щоб просушені валки, збирав той комбаїн
а сороки та совки, летять із окраїн.
Рудий заєць висловухий, пробіг край покосів,
а ховрашок біля нірки облизує роси,
лише в жайворонка  в небі, тріпотять крилечка,
щоб ніхто не доторкнувся до її гніздечка.
Там автівка на дорозі, куряву здіймає,
а косуля в лісосмузі на тишу чекає,
лише бджоли пролітають над полем до квітів,
які в лузі оживають, сонечком зігріті.


Рецензии