Ярат син узенне

Ярат син узенне.
Бу бит ин моhиме.
Оныт син "ярамый" hэм "тиеш" сузлэрен.
Тынлама беркемне,
Бу синен тормышын!
Бары сина хэл итэсе,
Алда ни буласын.

Ярат син узенне.
Башкаларга бирмэ hокемгэ!
Исендэ тот!
Бары ходай каршында тотарсын син жавап.
Салма колак нахак сузлэргэ.
Йорэген кушканча эшлэ,
Сакла кунел тынычлыгын.

Ярат син узенне.
Начар уйлар кертмэ башына.
Ойрэн уз-узенне хормэт итэргэ.
Ялгышларсыз булмый -
Алар бар кемдэ дэ.
Исендэ тот!
Бары ходай каршында тотарсын син жавап.

Ярат син узенне.
Уткэннэр артыннан чапма.
Таш атканга - ойрэн аш атып.
Бары тик син хэл итэсен,
Кайчан hэм ни эшлэячэген.
Ашыкма беркайчан.
Бу бит ин моhиме.

10.07.2020г.


Рецензии