сонях

а стрілки світять у темряві
не довго кілька секунд
але встигає час перейти
за цю мить в завтрашній день
І це так дивно й так просто це
і не розгледіти де
літами зимами осінню
весна встигає й не йде

осінь у скронях ще не зима
Ще вік твого соняху не зірвав!


Рецензии