Музика кохання-2020

Музика кохання складається із нот
насолоди звук у почуттях рождається
в своє серце їх записуємо як у блокнот
і в нас у відчуттях мелодія з'являється...
Мелодія кохання складається із ритму
рядки напишемо із красномовних слів
до бажаного речення додамо ще риму
тоді відчуємо ми у душі ще ніжний спів...
Музика кохання складається із тону
піаніно вщент засмучене не зіграє соль
але ми взаємність знайдемо по стону
заспіваємо у поцілунках гучно про любов...


Рецензии