Мiй Старобiльськ

Знову  сонце  встає,
Відо  сну  прокидається  місто.
Знову  серце  моє
Посміхається  дню  променисто.

Старобільськ,  Старобільськ,
Мені  радо  всміхаються  зорі.
Старобільськ,  Старобільськ,
Відкриваєш  ти  далі  прозорі.

Щось  святе  в  тобі  є.
Тут  в  вікно  заглядала  калина,
Тут  дитинство  моє
Проростало  з  коріння  родини.

Між  людей-трударів
Ціну  хлібу  пізнав  я  зарано,
Тут  і  юність  зустрів,
У  життя  звідси  рушив  незнане.

Тільки  де  б  я  не  був
І  на  роки  намотував  втому –
Звідки  йшов – не  забув,
Знов  і  знов  повертався  додому.

Старобільськ,  Старобільськ,
Мені  радо  всміхаються  зорі.
Старобільськ,  Старобільськ,
Відкриваєш  ти  далі  прозорі.


Рецензии
Гарна присвята рідному місту!

На Манжетах Вишиванки   10.07.2020 20:36     Заявить о нарушении
Дуже приємно, що вірш сподобався. ВСІЛЯКИХ ВАМ ГАРАЗДІВ!

Анатолий Павленко   11.07.2020 08:17   Заявить о нарушении