Для детей

Ой, ричить-ричить ведмедик,
Ласувати хоче меду,
Бо ведмідь – солодкоїжка,
З’їв би меду цілу діжку.

Де є мед? В дуплі у лісі,
А де ще?! Ось, подивіться:
Слово Боже ще солодче,
Що нам дав Небесний Отче!


Рецензии