Ironiyada

Помпезне гуляння,
Огидне кохання,
І пристрасті пекло -
Іродіада...

Нагана не змовкла,
Як зброя Дамокла:
"Брудна, перелюбна -
Ірода влада!"...

Вершина екстазу -
Причина наказу,
Лиш грація тіла -
Смерть для Івана...

Дочка і зла мама,
Як демонська драма,
Кривава порада -
Іроніяда...

© ; Ян Ждан/ 09.07.2020


Рецензии