6510. Той крок, канкрэтны. Ён - налево!

Ад кахання да нянавісці
КУДЫ Шагала ЛЮДЗІ?
Ад Нянавісці да Любові,
Ды і - наадварот.
Усяго толькі крок, і крок - адзін ...
-НАЗАД, або ВПЕРЁД?
Мужчына ты, ці ж панна,
Той КРОК, канкрэтны. Ён - НАЛЕВО!


Рецензии