Одна крапля брехнi-2020

Одна крапля брехні псує океан довіри
адже підозра в пам'яті не розчиняється
і завжди хочеться слова щоб були щирі
тоді і в серці засмучення не залишається...
Одна крапля брехні псує океан бажання
адже чистоту чорною плямою забруднить
і завжди потім на душі виникає хвилювання
навіщо нас людина ця безпардонно дурить...
Одна крапля брехні псує океан поваги
адже коли у нашій совісті вагання виникає
і завжди чесність покладаємо ми на ваги
і все одно в думках біль сумнів спричиняє...


Рецензии