На Землю проливалось Небо

На Землю проливалось Небо,
І ніч, і день…
Вода справляла дивну требу…
Струмки пісень…

Земне раділо Чистотою…
Солодкий щем…
Небесне тішилося грою…
Строкатість тем…

Земля і Небо у Любові
Вітали Рід…
Громи і блискавки з Водою…
Пророчий слід…

Земля в собі Життя приймала…
Щасливий збіг…
Сміялось Небо, засівало
Красою Світ…

07.07.2020


Рецензии