Приварюся до Бога до дзвону й дерев...

*   *   *

Приварюся до Бога
                до дзвону й дерев
як Антоній до риб
                тут любов —
                й ти новий...
Більш живий в Бозі
знає де менше живий
як менш любить хто Бога —
себе віддере


відпливають світи
чомусь бачу — нецільні
і США
і РФ

й ставлю зірочку в небі* -
країни, що
належать до сучасності

09.07.2020


Рецензии