6501. Птушки и мытни

ПТИЦЫ и ТАМОЖНЯ.

И каждый год на юг летят.
Жить в одном месте не хотят.
Нет никакой для них таможни.
Без денег пролететь им можно.
Налоги ни за что не платят.
Есть крылья лёгкие, и хватит.

Птушкі і мытні.

І кожны год на поўдзень ляцяць.
Жыць у адным месцы не хочуць.
Няма ніякай для іх мытні.
Без грошай праляцець ім можна.
Падаткі ні за што не плацяць.
Ёсць крылы лёгкія, і хопіць.


Рецензии