Голуб миру

В безмежну блакить, ніби подиху мить,
Здійнявся невтомлений вирій,
Аж серце болить – то мій голуб летить,
Шукати забутого миру.

Не кличте його, не лякайте дарма,
Брехливим вогнем кулемета,
Бо там, де тепла і любові нема,
Ніколи його не знайдЕте.


Рецензии