Купальськая нiченька

Біля річеньки
Квіти  звечора збирала,
І в віночок свій вплітала
Всі дванадцять трав.
Своє личенько
Квітами я прикрашала,
Щоб ти мене обійняв
Та й поцілував.

       Приспів:

Купальськая ніченька
Папороттю розквіта,
Цілуй моє личенько,
Зацілуй вуста.
Купальськая ніченька
До світання - та й мине,
Глянь мені у віченька
Та й  цілуй мене.


На водиченьку
Сяйво місячне спадає,
Доленька нас повінчає
У смарагді трав.
Тиха річенька
Таємницю нашу знає,
Як ти мене обіймав,
Та як цілував.

          Приспів

Біля річеньки,
На Івана на Купала,
Щастя я своє шукала
І любов свою.
Темна ніченька
Зорями нас прикривала,
Бо були ми парою,
Наче у Раю.

 


Рецензии