6491. Прыпе ка. Неплацельшчык ал мента

Прыпеўка. Неплацельшчыкі аліментаў,
Неплацельшчык аліментаў,
Таки клопат праявіў.
Для дзіцяці, сваё фота,
Замест грошай падарыў.
-Я хачу, каб прачыналася
Дзіця, каля айца
І уручае беднай маме,
Фота бацькі – падляца !!!


Рецензии