Птахо моя, птахо...

Птахо моя, птахо,
Птахо сизокрила,
Ти моя кохана,
Ти моя єдина.

Із тобою, птахо,
Сердце розквітає,
І в житті все добре,
Душенька співає.

Ми з тобою, птахо,
Проживемо в мирі,
Виростуть пташата,
Відлетять у вирій...

Будем їх чекати
Завжди на гостину,
Птахо моя, птахо,
Ти моя єдина...

08.07.2020

P.S. Малюнок "Моя весна" Ірина Чиж


Рецензии