Зневiра

Зневіра.

Дві революції звершивши,
В зневірі гордий наш нарід,
Терпе у владі всякий збрід
Голову низько похиливши...

Із різних ворогів лихих,
Що нас в неволю заганяють,
Рабами бачити бажають -
Своїх побільше, чим чужих...

08-07-20.

#ШевченкоАлександр1962


Рецензии