Дэзодорантамы воздух почысьць

Да и дышы соби, дид

Горит во Вселенной Священный Огонь.
И нет никакой там дыры.
Но вот: на Купайло мы скачым но скризь
Прамо ажны ж на горыщ!

Ек жэ соби мы прыдставым щэ жытк,
Шо екся з гэтыё римн.
Разве ты чув, шоб Васыль молодый
Зномкы колы дэ ожыв.

От мы прышлы оно ж синко скасиць.
Д и лыжы вжэ соби зь.
А хтось згрыбэ ж, мо, да и ва хлыви
Некый скотынцы дасьць в мызьк.

Надо ш но так, как дидкы, за столы
Да и з ныдилю но млий.
Эх, а затым шо кому в пысь.
Но во якысь кулакы.

От и прышлы зном вирускы.
Да и сыдим на пычи.
Гэ ж чы Огни некы богив,
Шо хочуть щасця Зымли.

Нэчысьць згорала усэ до пынькив
И ты шо хочыш раби вш:
Хоть соби дмухай на выбрыкы змий:
Пуща ж то валыть хаты.

А мы якый, згынь, шэ прам-ткы святый.
А ну ходим сала ззиж!
Ведь ты спував гэтак о и на Триць.
Так шо попыймо горилк.

Твар розумниша ж такы за Творцив.
Шо Воны, тыя Кыйи!
И на Огонь наплювалы в Козлив:
Да мы шэ ж, бачыш, з гуркы.

Ну, и нарэшты усилысь уси б.
Да, э, нымае ны й хлибць.
Всэ протравыла паршывая тьмыщ.
Дырка ж оно в голови.

Так шо долой завжды вси сорнякы.
А ны цвытка коб у рыл.

...вот на вазьми пракатись!


Рецензии