Фiлiграннiсть зiм ятих пелюсток

Філігранність зім’ятих пелюсток
У ранкових мелодіях Світла…
Вітерцева наївна розпуста
Крізь цнотливі пробачення зіткнень…

Ніжність пахощів сонно-солодких,
Переплетених першим промінням…
Недовірливі росяні нотки…
Прохолодно-оманлива хвиля…

Невагомість… Замріяний спокій…
Легкоплинність і лагідність зваби…
Життєдайні Любові потоки
Розгортають Пробудження в Радість…

21.06.2020


Рецензии