Еволюция незалежности

Ми хочемо вступить в Еуропу,
І  в НАТО кажуть що нас ждуть.
А Раша хай вухами хлопа,
Хай вату з заздрістю жують.

Ми гідні, незалежні й сильні,
В нас МВФ у борг бере.
Росте бо наша міць стабільно,
Як на дріжджях буває пре.

Хвала Петру, відкрив безвізи,
Настав хоч трішки і безлюд,
Тепер ми стали як маркізи,
Нас в опері на каву ждуть.

А ми от повзаєм полями,
Клозети миємо панам.
Нас кличуть "єврохолуями",
Та по цимбалам вільним нам.

Ідем в ЄС ми поступово,
Ліси вагонами пішли.
Карпати їдуть смерикові,
І сосни - кораблі знайшли.

Мабуть підуть і землі скоро,
А краще Ви на них прийдіть.
Так заволаєм Славу хором,
Ще ж вишиванку треба вдіть.

Ми газ ворожий споживаєм,
Бо мерзне гідність без тепла.
Бензин кремлівський заправляєм,
Що вража сила продала.

А Слава наша незалежна,
І незалежність славна в нас.
Як океан вона безмежна,
Від тої аж бува екстаз.

https://t.me/politikstih


Рецензии