Нiкому не кажи, що я приходив у нiч твою

Нікому не кажи, що я приходив
у ніч твою... Нікому не кажи...
А я приходив, не завдавши шкоди, –
до теплих рук, до теплої душі.

Нікому і ніколи не повторюй
тих слів нічних, які тобі кажу.
До рідних слів, що лиш тобі говорю,
не допускай на мить любов чужу...

Таємно підіймаюся по сходах
у ночі, де для мене місце є...
...Нікому не кажи, що я приходив
у ніч твою. І у життя твоє...


Рецензии