Почуття

Почуття - чудово дарування,
Світло місяця и блиск зірок
І для гніву, і зла усипальня,
І на небі палаючий гурток.

І емоції, що дарують торкання -
Для любові золотий куточок,
Де збуваються мрії і бажання
Коли чути любові поцілунок...

7 июля, 2020


Рецензии