Зоряне небо

В зорянім небі, блакитнім тумані
Місяць зійшов і вечірня зоря
А на землі на непаханім лані
Мене дожидається мила моя.

Квіти збирає,в коси вплітає
Сама,мов та квітка,така чарівна
З усмішкою завжди мене зустрічає
Така на всім світі вона лиш одна.

Як радісно бачить усміхнене личко
Очі волошкові,неначе зоря
І хоча ростом вона  невеличка
Зате - доброти в неї ціла гора.

Коли не спитаєш:"Втомилась, рідненька?"
Вона усміхнеться і скаже:"Дарма!"
Якщо зостається вдома одненька
Для себе роботу знайде сама.

Отака моя мила, моя чорнобрива
Я в Бога здоров’я для неї молю
Тож будь ти завжди такою гомінкою
І знай, що тебе я дуже люблю.


Рецензии