Бо пора уже спати

Вечеріе уже ,день згасає,
Зорі в неі як в храмі свічки,
Молодик десь по небу блукає,
Полетіли хрущі в садочки

Іще спати ніхто не лягає,
Сидимо на причілку без слів,
Поруч мальви барвисті дрімають,
Солов"їний послухаєм спів

Пам"ять верне у роки минулі,
Коли діти малі ще були,
І батьки молоді та красиві,
Тож для них ось ці мальви цвіли

Ми бувало,збирались під вишню,
В надвечір"я часи чарівні,
Вечори ті повік не забуду,
Про батьків вони згадка мені

Загустіла уже темнота,
Соловейку набридло співати,
Мабуть підемо в хату,стара,
Бо пора уже спати

  кінець червня 2020року


Рецензии
\\\\\ Стих Олеся Бузины /////
*
Плач УкраИна, плач!
Ты сама себе предатель и палач!
Ты своею собственной рукой,..
Задавила разум и покой!
Убиваешь лучших сыновей!..
Ратуя на «злобных москалей»!

Серж Фико   03.01.2021 14:55     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.