На Ивана на Купала

Ніч чарівна на Івана-Купала!
В мріях тебе я так довго чекала.
Серце чомусь, як в дитинстві, радіє:
Нині шукатиму квітку надії.
Стане для мене рятунком останнім
Квітка духмяна. Та квітка кохання.
І оживе, мов в старому повір`ї
Щирим бажанням щастя та віри.
Рушу вночі у дорогу сміливо,
Не перешкодить нечиста та сила.
Миті цієї так довго чекала,
Серце засмучене дуже страждало.
А на Івана-Купала – радію:
Ніч таємнича дарує надію.
Хоч на годину, чи може хвилину
Я від усього, що є, відпочину.
…Ніч чарівна на Івана-Купала.
Ніч таємнича нарешті настала…


Фото з інтернету


Рецензии