Долання

Чекає на мене дорОга.
Дорозі – ні краю-кінця,
Така вона довга-придовга.
У Вічності, вИмога ця.

Її я долаю в невтомі —
Живу, Мирру Долі моля :
Залиш мене в цьому ОгрОмі,
В найменні — Планета-Земля.

Залиш, хоча б в рості травинки.   
Нехай, я в ціні – ні на гріш..,
Горни, перегОртуй сторІнки   
У рЯсті, в росі, а залиш.   

Мене ти не  чуєш! Не хочеш!
Тому, що мій Дух бунтівний.
Залишуся сам я й охОче,
Вершитимусь  шоком подій. 


Рецензии