Мiж щастям та смутком

Я мандрую між щастям та смутком,
Проживаючи весни і зими
Між невдачею і здобутком,
Між світами… Своїми? Чужими?

Я хворію від суму душею…
Щастя мить- я одужую знову.
Та легкою не йду стезею,
Від невдач не шукаючи схову.

Я старію між смутком та щастям
В лабіринтах примхливої долі,
Між молИтвами та причастям,
Між свободою й днями неволі.

Я вмираю між щастям та смутком,
Розрізаючи навпіл світанки,
Як зів’ялого листя жмУток,
Як щасливих романів останки.

Знов народжуюсь в різних століттях ,
Знов на шальках то щастя, то горе,
З них вплітаю в долю суцвіття,
Залишаючи  слід неповторний.


Рецензии