золотая жила...

просто так
без всяких причин
даёшь
пожизненный карантин!
она должна
должна состояться
всеобщая
кладбищенская
самоизоляция!

воз разворован
сдохла кобыла
да неиссякаема
золотая жила!

2020


Рецензии