Непрактичн сть-4

Щоб дитя на кухні мамці
Поміж справ не заважало -
Присадили його гратися
В ігри з світу віртуалу.

Хлопець зайнятий - і мати
Пиріжки пече із мясом,
Стихли розповіді й жарти,
І лежать без толку пазли.

Стихли з гаража машинки,
Міша прикусив язик.
І нема кому в хмаринки
Запитать, де місяць зник.

Із дитячох кімнати
Вийшов невідомо хто...
Він навчився заробляти
Міліонами бабло.

Тільки слово - він зарядить
Віртуальний автомат.
Й розстріляє усіх ****ей -
Строчучи за матом мат.

Трахне мамку - й нагне брата,
Залишаючи з фінгалом.
Наче рекетир, зарплату
Здере з шкірой на акаунт.

Мамка в шоці - час минає,
І родині не до жартів.
Може, в піжмурки пограєм,
Чи на пять копійок в карти.

А у відповідь - мамусю,
Мільйонер я, вищий левел,
Відійди, бо зараз всруся,
Не відкривши в тубік двері.

Ти мені після сортиру,
Дай котлетку, спечи піцу.
Все одно тобі з квартири
Нікуди від мене діться.


Рецензии