Чому б тобi не вiдбутись струною

Чому б тобі не відбутись струною
На грифі Часу у Просторі Мрій?
Чому б тобі не відбутися Грою
На перехрестях намолених змін?

Чому б тобі не відчутися звуком
На нивах бачень, думок, почуттів?
Чому б тобі не відчутися Духом
На роздоріжжях здивованих снів?

Чому б тобі не пролитися співом
У верховітті і у траві?
Чому б тобі не пролитися Світлом
На Шлях Любові Земної Душі?

02.07.2020


Рецензии