8

Якщо вісімку перевернути,
Безкінечності буде знак.
Наче Вічності грань перетнути,
І попасти у Всесвіт, відтак!

Якщо вісімка вертикальна,
В неї дуже стійкий остов.
До неправди вона безжальна -
Безкорисна на щиру любов.

Цифра 8, як неваляшка -
Ванька-встанька не ляже ніяк!
Правоту її переконати тяжко!
Компроміс? Може буть, накрайняк.

Якщо вісім в людини у даті,
З нею завжди цікаво й не нудно.
А якщо ви на них ще й жонаті,
Вам не легко будЕ, та й не трудно.

Ось така вона, вісімка, Є,
Вона горда, красива й ошатна.
На життя в неї бачення лище своє,
А на вигляд - привітна і делікатна.


Рецензии