Фото-4

На світлині - тонка пані,
І здається, що граційна,
Та насправді в тонкім стані
Лінь прихована кисільна.

Млявість та богемна кволість,
Ледь від серця відлягло.
Наче пані - кіл за сто десь
А не сорок пять кіло.

Не життя - щодень присвята
Непробудній медитації.
Бо її особа варта
Неземної гравітації.

Прокидається годину,
Потім йде на на стільки ж ванну,
І вечерю цілу днину -
Варить довго й бездоганно.

Добре, що обід й сніданок
Дітям в школі видають,
Бо у них - кисільна мама,
Плава в кухні, як в раю.

Млосний погляд, хатня йога,
І морквина жде на тертку,
Застигає в позі довго,
Й треться нудно та уперто.

Потім крок - в жиру бульйон,
Інший крок - каструля ближче,
Жінка суне, як крізь сон -
Хоч потоп, хоч пожарище.

Кадр сповільненої зйомки,
Спалах надлюдських зусиль -
Жінка справді чемпіонка
І живе на грані сил.

Утомилась - відпочила,
Бо погладшала - аж страшно.
Вже вона - не сто із чимось,
А за двісті, мабуть, важить.

На світлині - тонкостана,
І худенька, як билинка,
Хоч кого введе в оману -
Неземна кисільна жінка.


Рецензии