Фото-1

Чорно-біле фото в рамці -
Де всміхається панянка,
Не настирним папараці -
А сама собі - й веснянкам.

Вітер з рюшиків злітає,
Груб краєчки - наче крила,
Пані тайну якусь знає,
Що нікому не відкрила.

Шляпка стримує ледь локон,
Що запутався спіраллю.
Хтось прийшов? - ледь чути кроки,
Чи примарюється кралі.

Туга очі закриває -
І панянка ледве диха.
Вся у білому, як з раю,
Роздала б себе по крихтах.

Та у кого запитаєш,
Чи здалось, чи в замку гості,
Невидимки - що вростають -
В стіни, у картини, в кості.

Декольте відкрило тайну,
Але хто її побачить,
За грудьми - що надихають -
Лиш на безлічі побачень.

Чорно-біле фото в рамці,
Усміх, наче крил печать,
Що пасує, наче бранці,
Личать шрами на плечах.


Рецензии