Твоите думи

Има дни в които говориш премрежено
Думи нежни снежинки галят лицето ми
А аз, като момиченце малко, наежено
Стоя и се чудя тупти ли още сърцето ми

А ти продължаваш, усетил тяхната сила
Слова да нареждаш, огърлица красива
И ме кичиш с нея, и ме наричаш любима
И любовта ти страстна в мене се влива.


Рецензии